Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Η CASTALIA κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η CASTALIA κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

από kmir

CASTALIAΗ CASTALIA LABORATOIRES DERMATOLOGIQUES, δερμοκαλλυντική μάρκα με κλινικές και δερματολογικές μελέτες, στηρίζει το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ενέργεια κοινωνικής ευθύνης της CASTALIA, θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και μέρος από τις πωλήσεις προϊόντων που συμμετέχουν, θα διατεθεί για την κάλυψη του κόστους ειδικών θεραπειών ενός Σπιτιού του Εθελοντικού Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού».

 

Αναζητείστε στο κοντινό σας φαρμακείο, τα προϊόντα CASTALIA με το ειδικό αυτοκόλλητο και επωφεληθείτε από την προσφορά στα πακέτα περιποίησης, της σειράς Dermopur για ολοκληρωμένη εντατική φροντίδα της ευαίσθητης λιπαρής ή με τάση ακμής επιδερμίδας

 

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα της CASTALIA αναπτύσσονται στα ερευνητικά κέντρα της Lavipharm σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην Ελλάδα ακολουθώντας τα πρότυπα της φαρμακοποιίας. Τα προϊόντα CASTALIA συνιστώνται από δερματολόγους και πωλούνται στα φαρμακεία.

Στην ίδια ενέργεια κοινωνικής ευθύνης, συμμετέχει ειδικά για τα παιδιά και το Σιρόπι Tilman Junior Eucalyptus, το παιδικό σιρόπι από εκχύλισμα ευκαλύπτου, για τον ερεθισμένο λαιμό και την μπουκωμένη μύτη. Η Tilman είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων που έχουν φυτική προέλευση στην Ευρώπη και διακινούνται σε 30 χώρες ανά τον κόσμο. Με εξειδίκευση σε σκευάσματα που βασίζονται στη φύση, καινοτομούν κι αναπτύσσουν συνθέσεις με δύο βασικά κριτήρια: την ποιότητα και την ασφάλεια.

Με πάνω από 20 Χρόνια Τεχνογνωσίας στη Βιολογία της Επιδερμίδας, η CASTALIA επικεντρώνεται στην Υγεία, αφιερώνεται στην Ομορφιά και βασίζεται στην Επιστήμη παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας για την προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.castalia-derm.com για να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της CASTALIA που συμμετέχουν στο έργο του Εθελοντικού Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» ή ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook (www.facebook.com/CastaliaLaboratoires) και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές χαρίζοντας Χαμόγελα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies