Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για σεξ!

Η Πέμπτη είναι η καλύτερη μέρα για σεξ!

από kmir

pemptiΠοια μέρα είναι η καλύτερη για να κάνει κάποιος σεξ; Μα φυσικά η Πέμπτη!

Μια άλλη διάσταση στον προγραμματισμό της εβδομάδας δίνει μία μελέτη του London School of Economics, σύμφωνα με την οποία η καλύτερη μέρα για να κάνει κάποιος σεξ είναι η Πέμπτη, ενώ η Παρασκευή σύμφωνα με άλλες έρευνες, είναι η μέρα που οι καπνιστές καλό θα ήταν να κόψουν το κάπνισμα.

 

 Πιο… σεξουαλική μέρα η Πέμπτη

Αρκετές παρόμοιες μελέτες συνδέουν συγκεκριμένες μέρες με συγκεκριμένες δραστηριότητες, επί παραδείγματι η Δευτέρα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «British Medical Journal», είναι η πιο αντιπαραγωγική μέρα και η χειρότερη μέρα για να ξεκινήσει κανείς δίαιτα. Επίσης είναι η καλύτερη μέρα για να χαλαρώσει κανείς, αφού οι πιθανότητες να πεθάνει κάποιος από έμφραγμα αυξάνονται κατά 20% εξαιτίας του στρες που προκαλεί η επιστροφή στη δουλειά και της κατανάλωσης αλκοόλ το Σαββατοκύριακο. 

Αντιστοίχως η Τρίτη, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Gallup, είναι η μέρα που είμαστε πιο παραγωγικοί και η μέρα που οργανώνουμε τις προτεραιότητές μας και τους στόχους μας. Γι’ αυτό μάλλον είναι η μέρα που, σύμφωνα με μελέτη του GfK NOP, κάνουμε το λιγότερο σεξ. 

Η Τετάρτη είναι η καλύτερη μέρα για ένα πρώτο ραντεβού, σύμφωνα με το 40% από 8.000 ανθρώπους που απάντησαν σε σχετική δημοσκόπηση, ενώ είναι επίσης η ιδανική μέρα για να ζητήσει κάποιος αύξηση από τον εργοδότη του.

 Το Σάββατο είναι μια καλή μέρα για να πάτε στο νοσοκομείο σύμφωνα με το «British Medical Journal», είτε γιατί έχετε πιει λίγο παραπάνω είτε γιατί θέλετε να γεννήσετε, αφού, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας, οι σαββατογεννημένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να προκόψουν στη ζωή τους.

Η Κυριακή, από την άλλη, είναι η μέρα για μια έξοδο για φαγητό.

Κάθε πράγμα στο… καιρό του!

Χαλάρωση τη Δευτέρα…
Η επιστροφή στη δουλειά και η κατανάλωση αλκοόλ το Σαββατοκύριακο αυξάνουν τον κίνδυνο για έμφραγμα. Η χαλάρωση, όπως τονίζει έρευνα στο British Medical Journal, είναι αναγκαία και γι’ αυτό οι δίαιτες που ξεκινούν τη Δευτέρα σε ποσοστό 30% θα αποτύχουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης. Προσπαθήστε να δουλέψετε από το σπίτι.

Παραγωγική η Τρίτη!
Η πιο παραγωγική ημέρα. Σύμφωνα με την εταιρεία Gallup, το 25% των διευθυντών σε εταιρείες της Μ. Βρετανίας δηλώνει ότι είναι η μέρα που γίνονται όλες οι δουλειές. Σε αυτό συνηγορεί και έρευνα της Αμερικανικής Εταιρείας Βιομηχανικής και Επιχειρηματικής Ψυχολογίας, σύμφωνα με την οποία στην αρχή της εβδομάδας λειτουργεί καλύτερα το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου.

Ραντεβού την Τετάρτη!
Αναζητήστε το ταίρι σας. Ερευνα έδειξε ότι το 40% από 8.000 ελεύθερους και ελεύθερες προτιμούν την Τετάρτη για πρώτο ραντεβού. Επίσης, αυτή είναι μια καλή μέρα για να ζητήσει κάποιος αύξηση σύμφωνα με άλλη βρετανική δημοσκόπηση με δείγμα 1.500 διευθυντές και εργοδότες.

Σεξ την Πέμπτη!
Η μέρα για να απολαύσετε στον μέγιστο βαθμό τη σεξουαλική συνεύρεση με τον/τη σύντροφό σας, σύμφωνα με την έρευνα του LSE που δημοσιεύτηκε στο Psychology Today. Τα επίπεδα κορτιζόλης είναι στο μέγιστο της εβδομάδας. Επίσης είναι μια καλή μέρα για εισαγωγή σε νοσοκομείο, καθώς στατιστικά έχει αποδειχθεί ότι οι πιθανότητες η νοσηλεία να διαρκέσει ένα ολόκληρο 24ωρο είναι μεγαλύτερες την Πέμπτη.

Κόψτε το κάπνισμα Παρασκευή…
Κόψτε το κάπνισμα! Αμερικανοί γιατροί θεωρούν ότι είναι η καλύτερη μέρα γιατί το Σαββατοκύριακο θα είναι πιο εύκολο να αντισταθείτε με αυτόν το τρόπο στους πειρασμούς. Επίσης μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις, καθώς σύμφωνα με ειδικούς το μυαλό και το σώμα είναι κουρασμένα και το πιθανότερο είναι να κάνετε κάποιο λάθος.

Γεννήστε… Σάββατο!
Η καλύτερη μέρα για να μην πιείτε. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία αυξάνονται κατά 70% το Σάββατο εξαιτίας της κατανάλωσης αλκοόλ. Η μέρα, όμως, ενδείκνυται και για τοκετό, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Βρετανίας τα παιδιά που έχουν γεννηθεί Σάββατο έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους.

Γεύμα με φίλους την Κυριακή!
Βγείτε για φαγητό με φίλους για να περάσετε καλά χωρίς να σκέφτεστε τα άπλυτα πιάτα μετά το φαγητό και την προετοιμασία του γεύματος. Επίσης, είναι εξαιρετική μέρα για να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αγαπημένα πρόσωπα, πάνω από το 30% των κυριακάτικων e-mails ανοίγεται από τους αποδέκτες τους σύμφωνα με την εταιρεία eMarketer.

www.ethnos.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies