Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Ζαμπονοκασεροπιτα

Ζαμπονοκασεροπιτα

από kmir

Zamponokaseropita

Γιώργος Λάιος

Υλικά

1/4 κασέρι

1/4 φέτα

1/4 ζαμπόν

2 αυγά

2 κουταλάκια μαργαρίνη

Σφολιάτα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ τρίψτε το κασέρι και τη φέτα. Προσθέστε το ζαμπόν, το πιπέρι, τα αυγά και ανακατέψτε καλά να «δέσουν» τα υλικά. Σε ένα ταψί, αλείψτε την μαργαρίνη για να τοποθετήσετε τη μισή σφολιάτα, στην συνέχεια απλώστε το μείγμα των τυριών. Από πάνω βάζετε την άλλη μισή σφολιάτα και “ραντίστε” με λίγο νερό το φύλλο. Ψήνετε την πίτα σε προθερμασμένο, στους 180 βαθμούς, για περίπου 25-30 λεπτά.

Συμβουλή: Μην ξεχάσετε να «χαράξετε» την πίτα πριν ψηθεί.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies