Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Επαναστατική μέθοδος αναίμακτου lifting στα Healthy Derma Clinics

Επαναστατική μέθοδος αναίμακτου lifting στα Healthy Derma Clinics

από kmir

FaceLiftingThreadsΜια νέα επαναστατική τεχνική ανόρθωσης και συγκράτησης των δερματικών ιστών του προσώπου και του λαιμού εγκαινιάζει ο εξειδικευμένος χώρος ιατρικής αισθητικής Healthy Derma Clinics, με τη χρήση των Face Lifting Threads, χαρίζοντας αποτέλεσμα ανάλογο του χειρουργικού lifting.

Τα Face Lifting Threads (Mesocogs) είναι διεθνώς πιστοποιημένα βιο-απορροφήσιμα μικρονήματα από την ουσία Caprolactone, η οποία είναι παγκοσμίως εγκεκριμένη για τη δημιουργία χειρουργικών ραμμάτων. Αυτό εξασφαλίζει απόλυτη βιοσυμβατότητα και ασφάλεια, ενώ τα νήματα απορροφούνται πλήρως μέσα σε 8 μήνες από την εφαρμογή τους. Σύμφωνα με ιστολογικές μελέτες, η μέθοδος με Face Lifting Threads συντελεί στην αύξηση των ινοβλαστών για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ ενισχύει την αύξηση της αγγείωσης και του εσωτερικού πλέγματος, καθώς και την παραγωγή ενδογενούς υαλουρονικού οξέως. Τα αποτελέσματα, άμεσα ορατά και με διάρκεια, είναι όμοια με εκείνα του χειρουργικού lifting, προσφέροντας σύσφιξη, λείανση των ρυτίδων, βελτίωση του περιγράμματος, του τόνου και της λάμψης του προσώπου.
Η μέθοδος Face Lifting Threads δεν απαιτεί χειρουργείο και χρόνο αποθεραπείας. Εφαρμόζεται με ειδική τεχνική από τους εξειδικευμένους ιατρούς των Healthy Derma Clinics, με τη χρήση τοπικής αναισθησίας, ενώ ο ασθενής μπορεί άμεσα να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα Healthy Derma Clinics, Ερμού 6 Σύνταγμα, στο τηλέφωνο 2103210149. www.healthydermaclinics.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies