Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Εκανε γιόγκα γυμνή και το παιδί της βρήκε ευκαιρία να τη θηλάσει!

Εκανε γιόγκα γυμνή και το παιδί της βρήκε ευκαιρία να τη θηλάσει!

από kmir

yoga 2Τι κάνει ένα γκρουπ Χίππις στη Χαβάη;

Eνα γκρουπ Νεοζηλανδών που ζει σε κοινότητα στη Χαβάη με τον πιό αυθεντικό τρόπο των Χίππις της δεκαετίας του ’70, πόσταρε συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον μοναδικό τρόπο ζωής του κοντά στη φύση.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξή της στο BabyCenter η μητέρα Amy δηλώνει ότι η φωτογραφία με τον θηλασμό δεν είναι «στημένη». «Η αλήθεια είναι ότι ζούσαμε σαν μια μικρή κοινότητα στη Χαβάη όπου ο γυμνισμός και η γιόγκα ήταν καθημερινές πρακτικές. Εκανα την καθημερινή μου εξάσκηση και ξαφνικά η μικρούλα μου ήρθε για μια γουλιά γάλα» αναφέρει.

Η Amy προσθέτει ότι προτίμησε αυτόν τον τρόπο ζωής όταν ήταν 20 ετών και πέρασε αρκετά χρόνια σε κοινότητες. Ακόμη ζουν στην Χαβάη με την κόρη της Νάια και τον σύντροφό της αλλά σύντομα θα μετακινηθούν στη Νέα Ζηλανδία για έξι μήνες. Στο μπλογκ της Daughter of the Sun (Η κόρη του Ηλιου) αναφέρει ότι η γιόγκα αποτελεί σημαντικό μέρος στη ζωή της και το έχει μεταδώσει στην κόρη της,

Οι φωτογραφίες είναι από το instagram της Amy και περισσότερες πληροφορίες βρίσκει κανείς στο Daughter of the Sun, καθώς και στο Etsy shop. Πληροφορίες από το HuffingtonPost.com και το ΒabyCenter.

1.

yoga3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

yoga5

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

yoga6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.

yoga9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.iefimerida.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies