Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! «Είσαι 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!»

«Είσαι 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!»

από kmir

«Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!»Δωρεάν κλινική εξέταση μαστού από 23 Μαΐου – 3 Ιουνίου 2011, για τις νέες γυναίκες από τον σύλλογο «Άλμα Ζωής»

 

Ένας από τους στόχους του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι η ενημέρωση του γενικού γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος διοργανώνει κάθε χρόνο τον Συμβολικό Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον Αγώνα Greece Race for the Cure® 2010, διατίθενται για ένα Πρόγραμμα Ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη – έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού σε νέες γυναίκες, ηλικίας 20 – 39 ετών. Η ενημερωτική καμπάνια έχει ως βασικό μότο «Είσαι γυναίκα 20 έως 39 ετών; Μην έρθεις μαζί μας!».

Στόχοι Προγράμματος:

Πρωταρχικός στόχος του Προγράμματος είναι να αφυπνίσουμε κάθε γυναίκα αυτής της ηλικίας ότι ο καρκίνος του μαστού την αφορά καθώς τα ηλικιακά όρια εμφάνισης της νόσου έχουν μειωθεί. Ο δεύτερος στόχος του Προγράμματος είναι η παροχή δωρεάν κλινικής εξέτασης από χειρουργό μαστού για δέκα ημέρες, από τις 23 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.

Ραντεβού για εξετάσεις:

Οι γυναίκες ηλικίας 20 έως 39 ετών, μπορούν να τηλεφωνούν στο Σύλλογο «Άλμα Ζωής», τηλ. 210 8253253, για να κλείνουν το ραντεβού τους για την δωρεάν κλινική εξέταση. Οι εξετάσεις θα γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου, Αριστοτέλους 79-81 στην Πλατεία Βικτωρίας, από τις 2 έως τις 6 το απόγευμα, Δευτέρα έως Παρασκευή, από Χειρουργούς μαστού, της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ).

Εάν χρειαστεί κάποια γυναίκα επιπλέον εξέταση, όπως υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχει τη δυνατότητα να την κάνει δωρεάν σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία Μαστού (ΕΧΕΜ).

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies