Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Δροσιά, ενυδάτωση και απόλαυση με Amita FUN! και ΑΥΡΑ BLOOM

Δροσιά, ενυδάτωση και απόλαυση με Amita FUN! και ΑΥΡΑ BLOOM

από kmir

Δροσιά ενυδάτωση και απόλαυση με Amita FUN και ΑΥΡΑ BLOOMΗ σωστή ενυδάτωση του παιδικού οργανισμού είναι απαραίτητη κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε περίοδο του χρόνου! Η σειρά παιδικών χυμών Amita FUN! και το ΑΥΡΑ BLOOM, το πρώτο φυσικό μεταλλικό νερό ειδικά σχεδιασμένο για τα παιδιά, έχουν κερδίσει τη προτίμηση των παιδιών και την εμπιστοσύνη των γονιών τους καθώς συντροφεύουν και αναζωογονούν, εδώ και χρόνια, υγιεινά και απολαυστικά τα παιδιά σε κάθε δραστηριότητα τους στο σχολείο, στο διάβασμα, στον αθλητισμό, στο παιχνίδι, ακόμα και στη διασκέδαση στο σπίτι!

Οι ζουμεροί και απολαυστικοί χυμοί Amita FUN! με βάση το μήλο, την μπανάνα, τη φράουλα και το ροδάκινο, σε συσκευασίες 250ml ειδικά μελετημένες για τα παιδιά ώστε να καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες τους για καθημερινή πρόσληψη θρεπτικών στοιχείων, καθώς και το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΥΡΑ BLOOM, αναζωογονούν κάθε ώρα της ημέρας με δροσερό και απολαυστικό τρόπο τα παιδιά!

Τα παιδιά βάζουν στην παρέα τους την Amita FUN! και το ΑΥΡΑ BLOOM και δροσίζονται και ενυδατώνονται παρέα με την Patty, τη δημοφιλή ηρωίδα που βρίσκεται στις ανανεωμένες συσκευασίες των προϊόντων! Παράλληλα, μαζί με τους γονείς τους διασκεδάζουν online με την Patty στο site της Amita FUN! www.amitafun.gr, ενώ στο site του ΑΥΡΑ BLOOM www.avrabloom.gr παίζουν με νέα φανταστικά παιχνίδια και κερδίζουν υπέροχα δώρα Patty!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies