Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Διπλή διάκριση της Sca hygiene Products στα Sales Excellence Awards

Διπλή διάκριση της Sca hygiene Products στα Sales Excellence Awards

από kmir

SCA-logoΤα βραβεία  “Αύξηση πωλήσεων” και “Καινοτόμες τεχνολογίες πώλησης” απονεμήθηκαν στην εταιρεία, επιβεβαιώνοντας την ηγετική θέση της στην ελληνική αγορά. Η στρατηγική ανάπτυξης της Sca hygiene products στην ελληνική αγορά και η επένδυσή της σε καινοτόμες πρακτικές για τη συνεχή αναβάθμιση των πωλητών της και των υπηρεσιών της, επιβραβεύτηκαν στο πλαίσιο των Sales Excellence Awards, τα οποία διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications.

Συγκεκριμένα, στην εταιρία απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο στις κατηγορίες “Αύξηση πωλήσεων” και “Καινοτόμες τεχνολογίες πώλησης”, σε ένα σημαντικό θεσμό, ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους. Η διπλή διάκριση είναι ιδιαίτερα τιμητική, καθώς αποτελεί μία ακόμα επίσημη αναγνώριση, από τους φορείς του ελληνικού επιχειρείν, για την επιτυχημένη ανταπόκριση της εταιρείας στις ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών και της τοπικής αγοράς. Έρχεται δε, να προστεθεί στο ευρύ portfolio των διακρίσεων, με πιο πρόσφατη τη βράβευση της εταιρείας ως “Προμηθευτής της χρονιάς non food 2012”στα Retail Business Awards. Τέλος, συνάδει απόλυτα με την εταιρική παγκόσμια κατεύθυνση του Ομίλου, για να καταστεί προμηθευτής προϊόντων υγιεινής, με ηγετική θέση στην αγορά και κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον.

Την αξία της βράβευσης επισήμανε ο κ. Ιωάννης Κοττεάκος, Country Manager, SCA Hygiene Products «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτές τις διακρίσεις, σε ένα αναγνωρισμένο θεσμό. Αποτελούν  την ηθική επιβράβευση της συνεχούς προσπάθειας μας να επενδύουμε στην κατανόηση και την εξυπηρέτηση των αναγκών της ελληνικής αγοράς, αξιοποιώντας το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας με όχημα την καινοτομία. Ειδικότερα, στις μέρες μας, όπου ο επιχειρηματικός κόσμος στην Ελλάδα καλείται να λειτουργήσει υπό ιδιαίτερες συνθήκες, το μήνυμα αυτών των βραβείων είναι σημαντικό: Ανθρωποκεντρική προσέγγιση και συνεχής προσπάθεια για την πραγματοποίηση των στόχων είναι οι άξονες της επιτυχίας».

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies