Υλικά
Πατάτες
Κοτόπουλο
Μπεσαμέλ
Κασέρι
Φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές φέτες και τις βράζουμε για 10 λεπτά. Έχουμε προηγουμένως ψήσει το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Βουτυρώνουμε το πυρέξ και ρίχνουμε λίγη φρυγανιά τριμμένη. Κάνουμε μια στρώση με τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε λίγο κασέρι, προσθέτουμε το κοτόπουλο και πάλι λίγο κασέρι και προσθέτουμε την μπεσαμέλ. Πάνω από την μπεσαμέλ ρίχνουμε λίγη φρυγανιά τριμμένη για να γίνει μια τραγανή κρούστα. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου μισή ώρα.