Υλικά
Μισό καρπούζι
3 φλ. ζάχαρη
3 φλ. νερό
χυμός 1 λεμονιού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το καρπούζι από σπόρια και το περνάμε στο μπλέντερ. Φτιάχνουμε σιρόπι με τα υπόλοιπα υλικά. Το αφήνουμε να βράσει για 4 λεπτά και το αποσύρουμε για να κρυώσει. Αφού κρυώσει το ρίχνουμε στο λιωμένο καρπούζι και το βάζουμε σε ένα μπολ παγωτού. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 3-4 ώρες και μετά το ανακατεύουμε ελαφρώς με ένα πιρούνι και το ξαναπαγώνουμε. Δοκιμάστε την!
Γρανίτα απο καρπούζι
Προηγούμενο άρθρο