Υλικά
2 κουτιά γάλα ζαχαρούχο
2 κουτιά Morfat
1 λίτρο φρέσκο γάλα
4 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
1 κουτί τρούφα
Εκτέλεση
Ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα με την morfat σε ένα μίξερ. Βουτάτε τα μπισκότα σε ένα μπολ με γάλα για να μαλακώσουν. Στρώνετε 2 στρώσεις μπισκότα σε ταψί και μετά βάζε από επάνω την κρέμα. Στρώνετε πάλι άλλες 2 στρώσεις μπισκότα και πάλι κρέμα. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία άλλη μια φόρα. Τέλος προσθέστε την τρούφα. Αφήστε το στο ψυγείο για 6 ώρες. Το γλυκό σας είναι έτοιμο!