Υλικά
Μερικές γλυκοπατάτες
αλάτι
πιπέρι
2-3 κ.σ. λάδι
θυμάρι
δεντρολίβανο
2 σκ. σκόρδο
Εκτέλεση
Βάζουμε τις γλυκοπατάτες μας σε λεκάνη με νερό να φουσκώσουν για μισή ώρα και να φύγει εύκολα το χώμα. Τρίβουμε με το σφουγγάρι της κουζίνας τις πατάτες μας να καθαρίσουν και τις κόβουμε με το φλούδι σε μικρά μπαστουνάκια. Ανάβουμε το φούρνο, στους 220 βαθμούς και βάζουμε τη λαμαρίνα του φούρνου μας να ζεσταθεί περίπου ένα τέταρτο. Σκουπίζουμε καλά τις πατάτες μας και ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι, τα μυρωδικά και το σκόρδο. Ανακατεύουμε καλά. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, βάζουμε λαδόκολλα και ρίχνουμε τις πατάτες μας στην καυτή λαμαρίνα. Ψήνουμε στον αέρα της κουζίνας μας, για μισή ώρα περίπου! Το φαγητό σας είναι έτοιμο!