Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Γεμιστά

Γεμιστά

από kmir

gemistaΑπό την Αικατερίνη Φακίνου

Υλικά (ανάλογα με το ταψί σας)

ντομάτες

πιπεριές

μελιτζάνες

κρεμμύδια

ρύζι για γεμιστά

λάδι, αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός

Εκτέλεση

Αφού έχουμε πλύνει καλά όλα τα υλικά μας αδειάζουμε τις τομάτες-πιπεριές-μελιτζάνες. Τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε αρκετό λάδι, προσθέτουμε και τσιγαρίζουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό κι αφού έχουμε χτυπήσει στο μπλέντερ το εσωτερικό των ντοματών το προσθέτουμε κι αυτό στην κατσαρόλα και αφήνουμε να πάρει μια δύο βράσεις… Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λάδι αρκετό! Κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το ρύζι (2 κουταλιές της σούπας για κάθε γεμιστό). Ανακατεύουμε και γεμίζουμε. Βάζουμε τα γεμιστά σε ταψί, προσθέτουμε λίγη ντομάτα λάδι και νεράκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies