Υλικά
600γρ. γαρίδες
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 πράσινες πιπεριές
2 κοκκινες πιπεριές
2 κίτρινες πιπεριές
2 μεγάλα καρότα
4 ντομάτες
1/2 κασέρι
1/2 φέτα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και βράζουμε για 5 λεπτά τις γαρίδες, τις σουρώνουμε και κρατάμε το ζουμί τους. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας. Κόβουμε σε ροδέλες και τσιγαρίζουμε ελαφρώς τα λαχανικά μας (κρεμμύδι, πιπεριές και καρότα) σε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε τη φρέσκια ντομάτα, βάζουμε αλάτι – πιπέρι, και αντί για νερό βάζουμε το ζωμό των γαρίδων. Αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει μέχρι να δέσει. Τη βγάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τη φέτα αφού την έχουμε κόψει σε κομματάκια και ανακατεύουμε. Σε ένα πυρέξ ρίχνουμε τις γαρίδες και τις περιχύνουμε με τη σάλτσα, κόβουμε το κασέρι σε κυβάκια, καλύπτουμε όλη την επιφάνεια του πυρέξ και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.