Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση Γάμος και Φενγκ Σούι!

Γάμος και Φενγκ Σούι!

από kmir

FengSuiGamouΗ μεγάλη μέρα πλησιάζει τα έχετε μελετήσει όλα! Πως μπορεί να βοηθήσει το Φενγκ Σούι… την ημέρα του γάμου σας;

Της Περκουλαράκη – Παπανικολοπούλου Δήμητρας, (P.M.A.F.A), αστρολογική σύμβουλος

Το Φενγκ Σούι παίζει σημαντικό ρόλο στο να έχουμε έναν ευτυχισμένο γάμο, ώστε να βγάλουμε από τους καλεσμένους μας την αρνητική ενέργεια. Πως θα δημιουργήσουμε λοιπόν μια αρμονική ατμόσφαιρα, ώστε να περάσουμε και εμείς αλλά και οι καλεσμένοι μας αξέχαστα;

Σημαντικό ρόλο παίζει ο τόπος που θα αποφασίσουμε να παντρευτούμε για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την θετική ενεργεία που επιθυμούμε. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι όλα αυτά βγαίνουν από την ακριβή ημερομηνία γεννήσεως, του άντρα και της γυναίκας, διότι σε κάθε ζευγάρι όλα αυτά είναι μοναδικά, όπως τα δακτυλικά τους αποτυπώματα! Δεν είναι μόνο ρομαντισμός, ούτε η επισημότητα και η εορταστική ατμόσφαιρα που παίζουν ρόλο. Η ζωτική ενέργεια είναι αυτή που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Η ημέρα αυτή πρέπει να είναι γεμάτη απο  χαρούμενα μηνύματα, ευχές, αλλά και ελπίδα για το μέλλον.

Χρήσιμες συμβουλές!
• Ωραίο και θετικό είναι να διαλέξουμε έναν εξωτερικό χώρο και να έχουμε τοποθετήσει στοιχεία από την φύση όπως γλάστρες, σιντριβάνια, κεριά. Εάν όμως έχουμε αποφασίσει να κάνουμε τον γάμο μας στην εκκλησία, να φροντίσουμε να μην φορτώσουμε το χώρο. Εάν το κτίριο είναι σύγχρονο τότε η ενέργεια που θα δεχτούμε είναι ανανεωμένη. Οι γάμοι που γίνονται στην εξοχή, έχουν μια ενέργεια πολύ θετική καθώς δηλώνουν αρμονία και ευτυχία. Όσοι αποφασίζουν να παντρευτούν σε κλειστό χώρο, καλό θα ήταν να προτιμούν λουλούδια σε διάφορα χρώματα και αρώματα σε συνδυασμό με τα κεριά χαρίζουν θετική ενέργεια.
• Τα τριαντάφυλλα, οι τουλίπες χαρίζουν και ενισχύουν την ενέργεια του έρωτα, του ρομαντισμού ειδικά όταν τα έχουμε βάλει στο δυτικό μέρος. Τα κρίνα τονίζουν το πάθος, την ενέργεια της ημέρας, την ζωντάνια. Ενώ τα λευκά τριαντάφυλλα χαρίζουν ηρεμία. Τα γαρύφαλλα εάν είναι κόκκινα ή ροζ δίνουν θετική ενεργεία στην αγάπη και στον έρωτα. Εάν έχουμε διαλέξει λευκό μας υποδεικνύει την επισημότητα και τη σοβαρότητα που θέλουμε να δώσουμε.
• Σημαντικό ρόλο παίζει ο μήνας, η μέρα και η ημερομηνία που θα διαλέξουμε για αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής μας. Όλα αυτά τα βγάζουμε μέσα από τη μελέτη του αστρολογικού χάρτη του ζευγαριού.
• Επίσης θα πρέπει να δούμε τους καλεσμένους μας… αυτούς που με χαρά έχουμε καλέσει και αυτούς που έχουν έρθει γιατί πρέπει να παρευρίσκονται στην χαρά μας. Σ’ αυτή την περίπτωση -τη δεύτερη- θα πρέπει να είμαστε χαμογελαστοί και να τους προετοιμάσουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να χαλάσουμε όσο μπορούμε την αρνητική τους ενεργεία χρησιμοποιώντας έξυπνα ανέκδοτα και διάφορες ιστορίες που θα κάνουν χαρούμενη τη διάθεση τους.
• Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τις μικρές καμπανιστές που κουδουνίζουν με το φύσημα του ανέμου, επίσης θετική ενεργεία εκπέμπουν τα χάρτινα φαναράκια ή τα κεριά που τοποθετούμε πάνω στα τραπέζια. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε φαγητά σε μπουφέ. Η επιλογή ενός κόκκινου παλιού κρασιού είναι ότι καλύτερο, διότι συμβολίζει την παράδοση. θα πρέπει να χρησιμοποιούμε τραπέζια σε ξύλινο χρώμα και σε σχήμα στρογγυλό. Εάν δεν βρούμε σε αυτό το χρώμα ή δεν έχουμε, μπορούμε να τα καλύψουμε με τραπεζομάντιλα -με τα άσπρα παλιά της γιαγιάς μας- τα υφαντά είναι και της μόδας. Μπορούμε όμως να χρησιμοποιήσουμε και πολύγωνα τραπέζια βάζοντας στη μέση κεράκια ή τα χάρτινα φαναράκια ή μικρές γλαστρουλες. Όσο για τα σερβίτσια θα πρέπει να είναι ασημένια μαχαιροπήρουνα και ασημένια κηροπήγια.

Εάν την τελευταία στιγμή έχετε ανακαλύψει κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει σωστά, δεν χρειάζεται να χαλάσετε τη διάθεση σας. Συνεχίστε να είστε χαρούμενοι, διότι η ημέρα αυτή είναι μοναδική για σας!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies