Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Βρετανία: Ισόβια στη μάνα και στον πατριό!

Βρετανία: Ισόβια στη μάνα και στον πατριό!

από kmir

5xronosΧωρίς να δείξουν την παραμικρή μεταμέλεια εμφανίστηκαν στο δικαστήριο η μητέρα και ο πατριός του μικρού Ντάνιελ Πέλκα.

Που άφησε στα χέρια τους την τελευταία του πνοή, μετά τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία τον υπέβαλλαν.

 

Οι -υποτιθέμενοι- κηδεμόνες του θα πληρώσουν με ισόβια κάθειρξη τα εγκλήματά τους, ωστόσο η κοινωνία στη Βρετανία είναι ανάστατη, καθώς ούτε οι δάσκαλοι ούτε οι κοινωνικές υπηρεσίες κινητοποιήθηκαν για να δώσουν τέλος στο μαρτύριο του 4χρονου αγοριού, το οποίο τελικά πέθανε πριν από ενάμιση χρόνο. Η 27χρονη «μητέρα» και ο 34χρονος σύντροφός της, αμφότεροι πολωνικής καταγωγής, ξυλοκοπούσαν βάναυσα τον μικρό, τον κρατούσαν φυλακισμένο σε έναν πολύ μικρό χώρο και του στερούσαν την τροφή για μεγάλα διαστήματα.

Βασανιστήρια!
Μάλιστα τον υποχρέωναν να καταναλώνει αλάτι για να κάνει εμετό όταν τον έπιαναν να έχει κλέψει φαγητό, ώστε να σιγουρευτούν ότι δεν θα τραφεί.
Με μελανιές και μαυρισμένο μάτι, ο Ντάνιελ πήγαινε στο σχολείο λιμοκτονώντας και αναγκαζόταν να κλέβει λίγο φαγητό από τους συμμαθητές του ή έψαχνε απελπισμένος για υπολείμματα τροφών στους κάδους σκουπιδιών του σχολείου.
Η δικαστής πιστεύει ότι στις 3 Μαρτίου του 2012, την ημέρα δολοφονίας του Ντάνιελ, η μητέρα του και ο πατριός του χτύπησαν τον μικρό δυνατά στο κεφάλι και τον άφησαν να πεθάνει μόνος του, ενώ δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να κάνουν σεξ την ώρα που το παιδί κείτονταν αναίσθητο.
Ήρθαν στο φως μηνύματα που αντάλλασσε το ζεύγος, από τα οποία προκύπτει ότι ενώ γνώριζαν ότι το παιδί έχει χάσει τις αισθήσεις του, δεν έδωσαν καμιά σημασία. Σύμφωνα με την «Guardian», περίμεναν περισσότερες από 30 ώρες μέχρι να καλέσουν τις πρώτες βοήθειες. Όταν ήταν δηλαδή πολύ αργά για τον μικρό Ντάνιελ.

 www.ethnos.gr

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies