Αρχική ΔιάφοραΣυνταγές Μαγειρικής Ανάμικτη τηγανιά στο καρβέλι

Ανάμικτη τηγανιά στο καρβέλι

από kmir

tigania_karveliAπό τον Σιγκούδη Στυλιανό

Υλικά

250 γρ. χοιρινό κρέας

250 γρ. στήθος κοτόπουλο

μισή πιπεριά κόκκινη

μισή πιπεριά κίτρινη

μισό κρεμμύδι μέτριο

2 μανιτάρια άσπρα

αλάτι, μαύρο πιπέρι και κόκκινο πιπέρι

λίγη ρίγανη

λίγο σουσάμι

λίγο λάδι

1 ποτήρι ρετσίνα

μία κουταλιά μέλι και ένα καρβέλι ψωμί

Εκτέλεση

Αρχικά καίμε το λάδι σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε το κρεμμύδι και μόλις αρχίσει να μαραίνεται προσθέτουμε τις πιπεριές και το μανιτάρι. Τα
αφήνουμε να σιγοψηθούν και τα αποσύρουμε από τη φωτιά. Σε ένα άλλο τηγάνι βάζουμε το κρέας και το κοτόπουλο που είναι κομμένα σε μικρά κομματάκια. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το σουσάμι και τη ρίγανη και σβήνουμε με τη ρετσίνα. Προσθέτω το μέλι και η τηγανιά είναι έτοιμη μόλις σωθούν τα υγρά και δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε μέσα σε ένα καρβέλι ψωμί του οποίου έχουμε αφαιρέσει την ψίχα.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies