Αρχική Ειμαι Μαμά & ΓυναίκαΕλέυθερος Χρόνος - Διασκέδαση «Αμόλα Καλούμπα…»

«Αμόλα Καλούμπα…»

από kmir

XartaetosΜετά το ξεφάντωμα της τελευταίας αποκριάς, ακολουθεί η ημέρα χαλάρωσης και ηρεμίας, παρέα με τα παιδιά σας και ένα χαρταετό!

Φύσηξε καθαρό αεράκι!

Αν ο καιρός το επιτρέψει η Καθαρά Δευτέρα είναι μια ημέρα που μπορούμε να χαρούμε την φύση. Ωστόσο η οικονομική κρίση που βιώνουμε δεν μας αφήνει πολλές επιλογές για το που θα πάμε, αφού ο σκοπός είναι να περάσουμε όσο πιο ανέξοδα γίνετε την ημέρα αυτή. Τι άλλο λοιπόν μπορούμε να προτείνουμε, εκτός από ένα καταπληκτικό πικ – νικ στην εξοχή με Σαρακοστιανά εδέσματα, έναν χαρταετό και φυσικά τα παιδιά σας, αφού η ημέρα αυτή είναι δική τους! Οι δήμοι οργανώνουν διάφορες εκδηλώσεις για τα «Κούλουμα», αλλά εμείς σας προτείνουμε, -αν δεν θέλετε να πάτε σε κάποια οργανωμένη εκδήλωση του δήμου σας-, να κάνετε «Κούλουμα» , στις παραλίες τις Αττικής (Καβούρι, παραλία Αλίμου, Παραλία Γλυφάδας κ.α), σε λόφους (Ο λόφος του Φιλοπάππου, ο λόφος Σκουζέ, στον Υμηττό κ.α) .

Όλα για τα παιδία σας!

Φτιάξτε τον χαρταετό παρέα με το παιδί σας, θα του δώσει τέτοια ικανοποίηση και χαρά, αφού θα μπορείτε να έχετε δημιουργικό χρόνο μαζί του, που αν τελικά η κατασκευή του χαρταετού αποτύχει, θα είστε διπλά χαρούμενη για τις στιγμές που περάσατε με το παιδί σας. Μην ξεχνάτε ότι προσφέρετε στο παιδί σας ασφάλεια, σιγουριά και αναμνήσεις για την ενήλικη ζωή που θα ακολουθήσει! Να είστε επιεικείς με το παιδί σας στο πέταγμα του χαρταετού, οι επιπλήξεις, οι παρατηρήσεις και η αυστηρότητα θα του χαλάσουν την διάθεση. Δείξτε του τι πρέπει να κάνει , πως μαζεύει και αφήνει τον χαρταετό, μάθετε του όλα τα μυστικά!

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies