Από την Αλεξάνδρα Κιζάκη
Υλικά
- -500 γραμμ. μακαρόνια κοφτά
- -1 λίτρο γάλα
- -1 λίτρο νερό
- -Μανιτάρια
- -Πιπεριές διαφόρων χρωμάτων
- -Τριμμένο κασέρι
- -Αλάτι, πιπέρι
- -Λίγο βούτυρο
Εκτέλεση
- -Σε ένα τετράγωνο ταψάκι ρίχνουμε το γάλα και το νερό, αλάτι, πιπέρι, τα μακαρόνια (ωμά) τα μανιτάρια και τις πιπεριές σε κομμάτια, από πάνω το κασέρι και στις γωνίες λίγο βούτυρο.
- -Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σχεδόν 1 ώρα.
Μια πολύ εύκολη συνταγή και πεντανόστιμη σαν παστίτσιο.