Αρχική ΔιάφοραΤα νέα της αγοράς Αλλαντικά με μοσχάρι, από την ΝΙΚΑΣ

Αλλαντικά με μοσχάρι, από την ΝΙΚΑΣ

από kmir

Αλλαντικά με μοσχάρι, από την ΝΙΚΑΣΗ ΝΙΚΑΣ, η εταιρεία συνώνυμο με τα αλλαντικά στην Ελλάδα, παρουσιάζει την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά αλλαντικών με μοσχαρίσιο κρέας, η οποία έρχεται να απογειώσει τις καθημερινές απολαύσεις όλης της οικογένειας, κάθε στιγμή της ημέρας.

Η νέα, πλήρης σειρά αλλαντικών NIKAS συνδυάζει μοναδικά την εξαιρετική γεύση, με την υψηλή διατροφική αξία του μοσχαρίσιου κρέατος. Η σειρά περιλαμβάνει αλλαντικά πάγκου μπούτι μοσχάρι και πάριζα, καθώς και αλλαντικά σε φέτες, μπούτι μοσχάρι, πάριζα και παριζάκι, λουκάνικα και μεικτά πακέτα με τυρί gouda. Το μοσχαρίσιο κρέας αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών, πρωτεϊνών και ψευδαργύρου, που καθιστούν τη νέα σειρά αλλαντικών ΝΙΚΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ιδανική διατροφική επιλογή.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας ολοκληρωμένης σειράς με μοσχάρι:

• Η γεύση: Η πολύχρονη πείρα του Έλληνα αλλαντοποιού, σε συνδυασμό με τη μοναδική γεύση του μοσχαρίσιου κρέατος, οδήγησαν τη ΝΙΚΑΣ στη δημιουργία μιας νέας, απόλυτα γευστικής σειράς αλλαντικών με μοσχάρι για τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές.

• Η θρέψη: Το μοσχαρίσιο κρέας συνδυάζει μοναδικά την υψηλή διατροφική αξία με τα χαμηλά λιπαρά και αποτελεί την ιδανική διατροφική επιλογή για θρεπτική διατροφή. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και αποτελεί εξαιρετική πηγή σιδήρου, βιταμινών και ψευδαργύρου.

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies