Αρχική ΔιάφοραΤο νέο της ημέρας! Έλληνες, οι «θεοί του σεξ!!»

Έλληνες, οι «θεοί του σεξ!!»

από kmir

ellinesΠαγκόσμια έρευνα για το σεξ πραγματοποίησε το ανδρικό περιοδικό “Men’ s Health” (στο τεύχος Σεπτεμβρίου), και ειδικότερα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις ανδρών και γυναικών όλων των εθνικοτήτων.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ισχυρό φύλο στην Κροατία έχει κατά μέσο όρο στη ζωή του 11 γυναίκες, ενώ οι άνδρες στην Ελλάδα έχουν 9 ερωμένες. Ειδικά για τους Έλληνες, το περιοδικό κάνει λόγο για τους «θεούς του σεξ» που όχι μόνο έχουν πολλές γυναίκες, αλλά έχουν μεγάλη πέραση και σε παντρεμένες ή δεσμευμένες.

Οι πρωταθλητές του σεξ μάλιστα αρέσκονται στο σεξ σε δημόσιους χώρους: Πάρκα, πισίνες αλλά και σε οποιοδήποτε χώρο υπάρχει κόσμος δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απολαύσουν τον έρωτα.

 

Ο μέσος όρος των ανδρών σε ερωτικούς συντρόφους:

Κροατία 11

Βραζιλία 11

Καζακστάν 10

Γαλλία 9

Ελλάδα 9

Κίνα 5

Σιγκαπούρη 5

Μαλαισία 4

Ινδονησία 4

Ινδία 3

Όσον αφορά τις γυναίκες και τον αριθμό των εραστών τους:

Μεγάλη Βρετανία 9

ΗΠΑ 9

Αυστραλία 9

Ολλανδία 8

Ρωσία 7

Κίνα 4

Πολωνία 4

Φιλιππίνες 4

Ινδονησία 2

Βιετνάμ 2

Οι Ιταλοί προτιμούν το στοματικό σεξ, ενώ οι Ινδοί κάθε έξι δευτερόλεπτα έχουν το μυαλό τους στο σεξ, καθώς ο μέσος Ινδός κάνει σεξ λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα. Επιπλέον, εμφανίζεται ντροπαλός στη χρήση ερωτικών βοηθημάτων και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, έχει πάει μέσο όρο με τρεις γυναίκες, σε όλη τη ζωή του. Το 48% των Ινδών πιστεύουν μάλιστα ότι η σύντροφός του υποδύεται οργασμό, ενώ το δυνατό σημείο τους κατά την διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεων είναι το φιλί.

Την ίδια στιγμή, οι γυναίκες στην Ινδία προτιμούν να το κάνουν σε ταξί . Μάλιστα το κάνουν έξι φορές περισσότερο από τις Αμερικανίδες!

Για τους Ολλανδούς, η έρευνα δείχνει ότι κάνουν το πιο «καυτό» σεξ στον κόσμο. Προτιμούν το υπαίθριο σεξ με ιδιαίτερη προτίμηση στο κάμπινγκ. Παράλληλα, οι Ολλανδοί είναι οι μόνοι άνδρες που κάνουν πιο πολλά προκαταρκτικά από αυτά που θέλουν οι γυναίκες.

Τέλος, η στάση «ελέφαντα» είναι η αγαπημένη ερωτική στάση των Γάλλων, ενώ η στάση «λωτού» είναι η αγαπημένη των Ισπανών.

 

Δειτε επισης...

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτιστοποίηση της πλοήγησής σας. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων & Cookies