500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά Εκτέλεση Σ' ένα μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με την πάπρικα και μισό κουταλάκι αλάτι. Πλάθουμε τον κιμά σε τέσσερα μπιφτέκια. Τηγανίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι τα Burger για 5 λεπτά από κάθε πλευρά. Μόλις γυρίσουμε τα μπιφτέκια βάζουμε πάνω τους το τυρί για να λιώσει. Κόβουμε τα ψωμάκια στα δύο και τα ζεσταίνουμε στην τοστιέρα. Αλείφουμε τη βάση από τα ψωμάκια με κέτσαπ, βάζουμε μαρούλι, τουρσί, μπιφτέκι, κρεμμύδι, καλύπτουμε με το άλλο ψωμάκι και σερβίρουμε. |
Σπιτικά Burger!
|
![]() |