Τα Ταυράκια, μαζί με τα Διδυμάκια, είναι τα πιο ευνοημένα παιδάκια του 2012. Ήδη από τα μέσα του 2011 τα Ταυράκια του πρώτου δεκαημέρου (γεννημένα 20 με 30 Απρίλη) πρέπει να άρχισαν να νιώθουν αυτή την εύνοια. Τα υπόλοιπα Ταυράκια θα τη νιώσουν πιο έντονα από το Μάρτη μέχρι και τον Ιούνιο του 2012.

Αυτή η εύνοια μπορεί να σημάνει ότι οι μικροί μας φίλοι θα έχουν αρκετή τύχη σε ό,τι κάνουν, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να αναπτύξουν κατά πολύ τις δυνάμεις τους και την αυτονομία τους. Ειδικά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς πολλά από τα Ταυράκια μας ίσως να ανανεώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση, καθώς μπορεί να πάρουν απότομα μπόι (ή και βάρος, γι'αυτό προσοχή στα πολλά γλυκά!!!). Επίσης, κατά το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς πιθανώς να αυξήσουν το μέγεθος του κουμπαρά τους (κάτι που πάντα αρέσει στα Ταυράκια!) χάρη σε κάποιο έξτρα χαρτζηλικάκι που θα λαμβάνουν από εσάς τους γονείς τους ή από κάποια τέχνη ή άλλη δημιουργική δραστηριότητα!!

Δύο περίοδοι όπου τα Ταυράκια θα είναι ιδιαιτέρως ευνοημένα είναι από 6 Μάρτη μέχρι 3 Απρίλη, όπου ίσως διασκεδάσουν βλέποντας πολλούς φίλους, και από 10 έως 24 Μάη όπου ίσως χαρούν με κάποια καλά νέα.